2012. október 12.

NOTD - Red Hot



Ma egy már forgalomból kivont Oriflame körömlakkot hoztam. Valamelyik nap belegondoltam, hogy vajon hány éves, hihetetlen, de már lassan 10 éve megvan. Soha nem gondoltam, hogy egy körömlakk ilyen hosszú ideig eláll. Egyébként az új Orifllames lakkokról is az a véleményem, mint az AVON-osról. Egyszerűen nem éri meg az árát.


Ezt a lakkot viszont nagyon szeretem. Nekem a karácsony jut róla eszembe :)  Az ecsete nincs lekerekítve, de mégis nagyon könnyen lehet vele dolgozni. A lakk állaga még most is nagyon jó, könnyen kenhető, egyáltalán nincs besűrűsödve. Két rétegben kentem, mert egyben nem fedett szépen. 10-15 perc alatt megszáradt.









4 megjegyzés:

  1. Jaj,de jó,hogy nem vagyok egyedül! Én sosem mertem az iylen ősrégi lakkjaimat megmutatni. :) egyébként nekem egy régi Avon-os van,az is legalább 7 éves és még mindig egész szép.

    VálaszTörlés
  2. Nekem még mindig hihetetlen,hogy ennyi ideig bírja egy lakk :)

    VálaszTörlés
  3. Am ez elég veszélyes!! Én is találtam a múltkor egy legalább 10 éves körömlakkot
    már az állaga se volt tuti, de azért próba cseresznye felkentem :S Ezután semmivel nem tudtam lemosni, próbáltam lemosóval, acetonnal, benzinnel még házi pálinkával is :S de semmi. Ezután leesett a körmöm teljsen elrohadt, szóval ezzel vigyázni kell!!!

    VálaszTörlés
  4. Én mióta megtaláltam legalább ötször használtam és normál körömlakklemosóval lejött. De azért figyelni fogok. Nem értem teljesen, mi lett végül a körmöddel?

    VálaszTörlés